Welkom op mijn nieuwe blog! Ken je het gevoel dat je hebt als je op reis bent? Het gevoel dat krijgt als je de drukte van alledag achter je laat en écht leeft? Het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt, de sensatie van een ontdekkingstocht door de wereld?

Wat een heerlijk gevoel is dat!

Op deze website wil ik jullie meenemen op mijn reizen. Na een aantal losse reisverhalen op andere websites, zal ik mijn toekomstige ervaringen, foto’s en video’s hier met jullie delen. Al jaren ben ik een enthousiaste amateurfotograaf met een passie voor landschapsfotografie en het vastleggen van dieren. Daarbij begint, sinds de aankoop van een GoPro, bedoeld als eenvoudige oplossing om de onderwaterwereld vast te leggen, mijn interesse in video ook te groeien. In de toekomst zullen hier dus ook meer video’s te zien zijn!

Ik heb al veel mooie plaatsen gezien op deze wereld. De teller staat inmiddels op 20 landen, elk met zijn eigen cultuur, gebruiken en eigenaardigheden. Europa en Noord-Amerika zijn goed vertegenwoordigd in deze lijst, Azië is met een opmars bezig gezien de recente toevoegingen van Thailand en Maleisië, en Zuid-Amerika en Afrika zijn voor mij nog onbekend gebied. Mijn doel is om het aantal bezochte landen nog een stuk hoger te krijgen en de belevenissen tijdens deze missie hier te delen.

Hopelijk raak je geïnspireerd door de verhalen en foto’s van verre landen en krijg je de kriebels om onbekende plaatsen te verkennen, andere culturen te ontdekken en nieuwe smaken te ervaren. De wereld is lang niet zo eng als je denkt, dus trek erop uit en beleef je eigen avontuur!

A journey of a thousand miles must begin with a single step, Lao Tzu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *